4 نکته ی کاربردی مهم در ساخت کابینت ممبران
نوشته شده توسط : امیر

4 نکته ی کاربردی مهم در ساخت کابینت ممبران

4 نکته ی کاربردی مهم در ساخت کابینت ممبران ؛ ممبران یا وکیوم در واقع نوعی روکش PVC است که برروی متریال های مختلف مثل ام دی اف، چوب یا نئوپان کشیده می شود.ممبران بیشتر برروی ام دی اف کشیده میشود. به این صورت که روی این متریال در صورت نیاز از قبل ابزار زده شده و طرح مورد نظر کار شده و به چسب و رزین آغشته شده و سپس به کمک تکنولوژی مخصوصی، روکش ممبران برروی اون کشیده  و اصطلاحا وکیوم میشود. روکش ممبران فقط برروی یک طرف از این متریال ها کشیده شده و در طرف دیگر آن ها روکش ارزان تری مثل PVC سفید کار میشود. این ورقه ها عمدتا در کابینت و در مواردی برای ساخت تخت و کمد و … استفاده میشود.

یونیت های (چهارچوب/اسکلت) این نوع کابینت معمولاً از ام دی اف سفید ساخته میشوند. نحوه ساخت بخش های قابل رویت کابینت ممبران مثل درب‌ها، تاج‌ها، قسمت‌هایی از بدنه که دیده میشوند (بجز صفحه کابینت) کمی متفاوت از سایر کابینت ها است.

تفاوت اصلی تکنولوژی ساخت کابینت ممبران در اینجا است: برای ساخت همین بخش های قابل رویت که گفتیم، اول ام دی اف (MDF) خام را توسط دستگاه CNC سی ان سی مطابق طرح حکاکی میکنند و نقوش فرورفته که روی این کابینت ها میبینید را بوجود می آورند. سپس این ورق ام دی اف حکاکی شده را داخل دستگاه وکیوم میبرند و تحت مکش و خلا قوی، لایه نازکی از جنس PVC را روی ام دی افِ خام میچسبانند.

این لایه نازک که  روکش پی وی سی نامیده می شود معمولا منقش به طرح های چوبی و غیره هست و با فشار زیاد و چسب های خاصی کاملاً به ورق حکاکی شده میچسبد .محصول نهایی به صورت  یک ورق حکاکی شده با طرح های زیبای چوبی یا سایر طرح ها ارائه می شود.

زیبایی کابینت های ممبران مدیون همین حکاکی های ورق اصلی و طرح های روکش PVC است که آن را شبیه چوب منبت و معرق کاری شده با طرح های فرورفته و برجسته میکند.

گفتیم طرح های «برجسته»!  بله در ساخت کابینت های ممبران، بجز حکاکی هایی که با دستگاه CNC ایجاد میشود، میتوانند یک سری قطعات برجسته را روی ام دی اف خام بگذارند و بعدش برای روکش نهایی داخل دستگاه وکیوم قرار بدهند. این قطعات به صورت برجستگی در روز ظاهر میشوند.

در این حالت علاوه بر فرورفتگی، برجستگی هم در محصول نهایی خواهیم داشت (منبت و معرق کاری) که می تواند کابینت را خیلی زیباتر کند.

مجموع این پروسه، اجرای طرح های زیبا و پرکار مانند طرح های کلاسیک را مقدور میکند.

توجه داشته باشید که در یک سمت ورق، رویه ی PVC را اجرا می کنند و سمت دیگر ورق اصلی، یک لایه سفید رنگ است که از ابتدا پشت ام دی اف خام توسط کارخانه چسبانده شده است. به کابینت ممبران، کابینت «وکیوم» و یا «کابینت روکش پی وی سی (PVC)» هم گفته میشود.

این 4 نکته را در ساخت کابینت ممبران مورد توجه قرار بدهید:
1- انتخاب کابینت ساز با تجربه و مطمئن در این کابینت حساس‌تر است
2- طرح های انتخابی طوری نباشد که از نظر فنی مشکل ایجاد شود (در این مورد مشورت کنید)
3- متریال های مورد استفاده از جنس مرغوب انتخاب شوند، مثل چسب، ورق پی وی سی و غیره
4- معایب کابینت ممبران را قبل از انتخاب این نوع کابینت به خوبی بشناسید.

 

————————————————————————————————————————————-

4 نکته ی کاربردی مهم در ساخت کابینت ممبران

منبع : https://sazadesign.ir/2020/05/12/4-%d9%86%da%a9%d8%aa%d9%87-%db%8c-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af%db%8c-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa-%da%a9%d8%a7%d8%a8%db%8c%d9%86%d8%aa-%d9%85%d9%85%d8%a8%d8%b1/





:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 خرداد 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: